OKRA on kuin päivä maalla!

OKRA-maatalousnäyttelyä ei ole tarkoitettu vain alan ammattilaisille vaan koko perheelle löytyy paljon mielenkiintoista.  Nähtävää riittää 23 hehtaarin näyttelyalueella koko päiväksi. Katso näytteilleasettajat ja aluekartta tästä linkistä.

Koiran voi ottaa mukaan näyttelyalueelle, kunhan se on hihnassa. Ravintoloiden ja kahviloiden sisälle koiria ei saa viedä.

Parkkipaikat ovat aivan näyttelyalueen vieressä, joten omalle autolle pääsee helposti käymään näyttelyn aikana. Ravintolan ruoka-annokset on suunniteltu koko perheen makuun. Siideriä ja olutta on tarjolla aikuisille. Käteinen on helpoin maksuväline alueella.

Perinnepiha kertoo elämästä ennen. Alueelle tulee vanhan ajan koneita, työkaluja, traktoreita ja maamoottoreita sekä muita perinteisiä  laitteita. Eläinosastolla voi tutustua pihvikarjarotujen ominaisuuksiin, hevosiin, alpakoihin ja lampaisiin. Perheen pienimpiä kiinnostaa eläinten lisäksi varmasti myös alueella oleva tivoli.

Oripää on pieni mutta ponteva varsinaissuomalainen kunta. Lähes kaikki oripääläiset tuntevat toisensa, sillä paikkakunnalla on asukkaita vain reilut 1400.

Oripää on luonnonläheinen, turvallinen ja kodikas paikka. Keskustassa on kolme kauppaa, apteekki, ravintola ja pankki. Yrityspaikkakuntana Oripää on Suomen kärkitasoa menestyvien yritysten määrässä.

Kiinnostavia vierailukohteita lähiseudulla ovat Suomen Maatalousmuseo Sarka ja Ville Syrjämän Ateljeekoti.

IMG_okra_yleiskuvat