OKRA – En riktig och verklig lantbruksutställning på Oripää flygfält 7.-10.7.2021

OKRA väntar på dig. Välkommen!

OKRA är en av de största lantbruksutställningarna i Finland. Den samlar åskådare i tusental och utställare i hundratal till det lilla samhället Oripää i Sydvästra Finland 7.-10. juli 2021.

Utställningen går av stapeln på Oripääs flygfält vartannat år. Detta är nu den aderttonde gången. För två år sedan hade vi 600 utställare och 80000 deltagare. OKRA arrangeras av Oripääs Lions Club med hjälp av hundratals volontärer.

OKRA uppvisar det senaste inom lantbruk, skogsbruk, schaktning, lantbruks maskiner, samt teknologi inom kraftförsörjning, uppfödning av boskap, och produktion av mejeri- och sädesprodukter. Många rådgivare kommer att presentera uppdaterad information för branschens yrkesmän. På utställningen kommer bl.a. Jord- och skogsbruksministeriet att vara tillstäds tillsammans med olika forsknings- och förvaltningsinstitutioner.

Både stora och mindre producenter har möjlighet att på utställningen uppvisa och sälja sina produkter. Fastän OKRAs målsättning är rikta sig åt branschens fackmän, kommer där att vara mycket att uppleva för hela familjen. Besökare kan väl beräkna att besöket upptar en hel dag.

OKRAs restauranger och kaffeer är öppna hela dagen för sina gäster. På utställningen kommer det att finnas också många glass- och snabbmat-kiosker. De flesta försäljningsställena accepterar bank- och kreditkort. Vi rekommenderar dock alla besökare att ha kontanter för betalning av varor och tjänster. På utställnings området finns ingen bankautomat.

Öppethållningstider:
9-17

Biljetter:
Fullvuxna och barn över 12 år: 15 € /person
Grupper på minst 10 personer: 12 € / person
Fri parkering

Mejl:
info(at)okramaatalous.fi
okramaatalous.fi

Utställningens läge:
Hirvikoskentie 290
32500 ORIPÄÄ

Koordinater:
60°52.340 N
22°44.530 E